Selecteer een pagina

Beste geïnteresseerde(n),

Noteer in uw agenda en meld u aan voor een interessante thema-avond op 29 maart aanstaande!

Inhoud:

Vertoning van de indrukwekkende documentaire Dr. Kees. Het gaat over dementie en een laatste wil. De film is gemaakt door Jesse van Venrooij.
De documentaire begint om 19.00 uur. Daarna gaat een forum waarin onder andere de filmmaker zitting heeft, dieper in op de inhoud. Er is alle ruimte voor vragen en discussie.

De organisatie is in handen van Gilde Sint Joris en De Vergeten Tuin. Het is een samenwerking tussen beide Beekse organisaties. Het programma wordt aangeboden vanuit sociale betrokkenheid en om aandacht te hebben voor het thema dementie.

De avond is bedoeld voor mensen met dementie, hun mantelzorgers en iedereen die geïnteresseerd is.

Gegevens:

Dinsdag 29 maart 2022

19.00 uur

Elckerlyc Hilvarenbeek

Aanmelden is nodig:
Deelnemen is gratis. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: Ad Broeders: adlenibroeders@gmail.com of via dit e mailadres van De Vergeten Tuin. Reageer snel want vol = vol.

De recensies zijn lovend: deze documentaire maakt indruk en blijft hangen!

We hopen u te begroeten en te ontmoeten op 29 maart aanstaande.

Namens het bestuur van De Vergeten Tuin,

Elly Robben

Het laatste nieuws

Buddy bij dementie

Ingrid (58) is buddy voor ouderen met dementie: ‘Soms ontstaat zelfs een vriendschap’ Mantelzorg binnen een gezin kan een enorme druk leggen op alle betrokkenen. De dynamiek verandert en een partner is ineens verzorgende. Om betrokkenen te ontlasten, kunnen...

Lees meer

Als je niet meer beter wordt

Als je niet meer beter wordt Ieder jaar krijgen ongeveer 100.000 Nederlanders te horen dat zij niet meer beter worden en binnen een afzienbare tijd komen te overlijden. Op dat moment breekt een verwarrende en emotionele periode aan. Dit dossier is bedoeld om mensen te...

Lees meer

Mantelzorger voor je partner, hoe houd je je relatie leuk?

Mantelzorger voor je partner, hoe houd je je relatie leuk? Als je mantelzorger bent, is de impact op je leven groot, zéker als degene voor wie je zorgt je partner is. Hoe voorkom je dat je als geliefde puur ‘de verzorger’ wordt? Je leven op z’n kop. Ginette Klein...

Lees meer

Alles over dementie

Onderstaand hebben we onze artikelen onderverdeeld in verschillende categorieën die voor jou of je naaste relevant kunnen zijn.
Mocht je vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Algemene informatie

Kvk nummer: 61812277
NL15 RABO 0300 6088 96
RSIN-nummer: 854499192

Onze sponsoren

Andreaskerk Hilvarenbeek