Selecteer een pagina

Beste geïnteresseerde(n),

Noteer in uw agenda en meld u aan voor een interessante thema-avond op 29 maart aanstaande!

Inhoud:

Vertoning van de indrukwekkende documentaire Dr. Kees. Het gaat over dementie en een laatste wil. De film is gemaakt door Jesse van Venrooij.
De documentaire begint om 19.00 uur. Daarna gaat een forum waarin onder andere de filmmaker zitting heeft, dieper in op de inhoud. Er is alle ruimte voor vragen en discussie.

De organisatie is in handen van Gilde Sint Joris en De Vergeten Tuin. Het is een samenwerking tussen beide Beekse organisaties. Het programma wordt aangeboden vanuit sociale betrokkenheid en om aandacht te hebben voor het thema dementie.

De avond is bedoeld voor mensen met dementie, hun mantelzorgers en iedereen die geïnteresseerd is.

Gegevens:

Dinsdag 29 maart 2022

19.00 uur

Elckerlyc Hilvarenbeek

Aanmelden is nodig:
Deelnemen is gratis. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: Ad Broeders: adlenibroeders@gmail.com of via dit e mailadres van De Vergeten Tuin. Reageer snel want vol = vol.

De recensies zijn lovend: deze documentaire maakt indruk en blijft hangen!

We hopen u te begroeten en te ontmoeten op 29 maart aanstaande.

Namens het bestuur van De Vergeten Tuin,

Elly Robben

Het laatste nieuws

Intimiteit en seksualiteit

Intimiteit en seksualiteit Met of zonder dementie: elkaar aanraken en liefhebben blijven belangrijk. Door dementie kan de relatie met je partner veranderen. De manier waarop je intiem bent met elkaar, kan ook veranderen. Het is soms even zoeken naar een nieuwe manier....

Lees meer

Zorgen voor iemand met dementie terwijl je werkt

Zorgen voor iemand met dementie terwijl je werkt Als je zorgt voor iemand met dementie én een baan of eigen bedrijf hebt, is dat soms lastig. Hoe combineer je mantelzorg en werk? Het belangrijkste is om hier al vroeg over te praten. Juist als het nog wel lukt. Bekijk...

Lees meer

Alles over dementie

Onderstaand hebben we onze artikelen onderverdeeld in verschillende categorieën die voor jou of je naaste relevant kunnen zijn.
Mocht je vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Algemene informatie

Kvk nummer: 61812277
NL15 RABO 0300 6088 96
RSIN-nummer: 854499192

Onze sponsoren

Andreaskerk Hilvarenbeek