Selecteer een pagina

Beste lezer,

Na de zomerstop opent De Vergeten Tuin het seizoen ’21-’22 met een activiteiten tweedaagse op 21 & 22 september 2021.

In kader van Wereld Alzheimer dag heeft Stichting De Vergeten Tuin in samenwerking met gemeente Hilvarenbeek en een aantal Beekse organisaties en met medewerking van de lokale horeca een interessant, mooi en sportief programma samengesteld.
Dit om meer bekendheid te geven aan het onderwerp dementie, de persoon centraal te stellen en om dingen samen te kunnen ondernemen.

Deelname

Aan de activiteiten kan gratis en zonder aanmelden worden deelgenomen. Met uitzondering van de film WEI. Daarvoor moet u (online) tickets reserveren bij Elckerlyc. De tickets kosten €3,50 p.p.

Meer en uitgebreidere informatie leest u in de bijgevoegde bijlage of op de fysieke flyer/poster bij ContourdeTwern, Elckerlyc of bibliotheek.

Heel graag tot ziens bij een of meerdere van activiteiten op 21 en 22 september aanstaande.

Namens Bestuur De Vergeten Tuin

Elly Robben

 

 

Het laatste nieuws

Buddy bij dementie

Ingrid (58) is buddy voor ouderen met dementie: ‘Soms ontstaat zelfs een vriendschap’ Mantelzorg binnen een gezin kan een enorme druk leggen op alle betrokkenen. De dynamiek verandert en een partner is ineens verzorgende. Om betrokkenen te ontlasten, kunnen...

Lees meer

Als je niet meer beter wordt

Als je niet meer beter wordt Ieder jaar krijgen ongeveer 100.000 Nederlanders te horen dat zij niet meer beter worden en binnen een afzienbare tijd komen te overlijden. Op dat moment breekt een verwarrende en emotionele periode aan. Dit dossier is bedoeld om mensen te...

Lees meer

Mantelzorger voor je partner, hoe houd je je relatie leuk?

Mantelzorger voor je partner, hoe houd je je relatie leuk? Als je mantelzorger bent, is de impact op je leven groot, zéker als degene voor wie je zorgt je partner is. Hoe voorkom je dat je als geliefde puur ‘de verzorger’ wordt? Je leven op z’n kop. Ginette Klein...

Lees meer

Alles over dementie

Onderstaand hebben we onze artikelen onderverdeeld in verschillende categorieën die voor jou of je naaste relevant kunnen zijn.
Mocht je vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Algemene informatie

Kvk nummer: 61812277
NL15 RABO 0300 6088 96
RSIN-nummer: 854499192

Onze sponsoren

Andreaskerk Hilvarenbeek