Selecteer een pagina

Beste lezer,

Na de zomerstop opent De Vergeten Tuin het seizoen ’21-’22 met een activiteiten tweedaagse op 21 & 22 september 2021.

In kader van Wereld Alzheimer dag heeft Stichting De Vergeten Tuin in samenwerking met gemeente Hilvarenbeek en een aantal Beekse organisaties en met medewerking van de lokale horeca een interessant, mooi en sportief programma samengesteld.
Dit om meer bekendheid te geven aan het onderwerp dementie, de persoon centraal te stellen en om dingen samen te kunnen ondernemen.

Deelname

Aan de activiteiten kan gratis en zonder aanmelden worden deelgenomen. Met uitzondering van de film WEI. Daarvoor moet u (online) tickets reserveren bij Elckerlyc. De tickets kosten €3,50 p.p.

Meer en uitgebreidere informatie leest u in de bijgevoegde bijlage of op de fysieke flyer/poster bij ContourdeTwern, Elckerlyc of bibliotheek.

Heel graag tot ziens bij een of meerdere van activiteiten op 21 en 22 september aanstaande.

Namens Bestuur De Vergeten Tuin

Elly Robben

 

 

Het laatste nieuws

Waar ontstaat dementie

De plek van dementie in de hersenen Dementie wordt veroorzaakt door tientallen verschillende ziekten. Alle ziekten hebben met elkaar gemeen dat ze de hersenen beschadigen. Welke gedeeltes van de hersenen worden beschadigd, verschilt vaak per ziekte. Zeker in het begin...

Lees meer

Ziekte van Korsakov.

Ziekte van Korsakov. Dit zijn de meest voorkomende symptomen van het syndroom van Korsakov Wie kent het niet? Na een wedstrijdje tennis samen afsluiten met een glaasje wijn of iets sterkers. Gepensioneerd, en alle tijd aan jezelf. Voor jou is het voortaan “alle dagen...

Lees meer

Omgaan met hulpweigering van mensen met dementie

Omgaan met hulpweigering van mensen met dementie Als je naaste weigerachtig of achterdochtig is, kan dit door dementie komen. We hebben een paar tips om je te helpen hiermee om te gaan. Vooral in het omgaan met beginnende dementie kan je voor verrassingen komen te...

Lees meer

Alles over dementie

Onderstaand hebben we onze artikelen onderverdeeld in verschillende categorieën die voor jou of je naaste relevant kunnen zijn.
Mocht je vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Algemene informatie

Kvk nummer: 61812277
NL15 RABO 0300 6088 96
RSIN-nummer: 854499192