Selecteer een pagina

 

Op 29 maart j.l. heeft de Gilde Sint Joris, samen met stichting De Vergeten Tuin een thema avond georganiseerd rondom dementie.
De opkomst was overweldigend, zo’n 160 mensen waren aanwezig. Wat als bijzonder positief werd ervaren. Het onderwerp leeft in onze gemeente.

Na een welkom, werd de documentaire van Dr. Kees getoond, wat als heel indrukwekkend werd ervaren. In de pauze was iedereen dan ook volop in gesprek over de documentaire.

Na de pauze was een een forum aanwezig voor vragen en opmerkingen waar interessante vragen en opmerkingen gesteld werden.

Wij kijken samen met Gilde Sint Joris terug op een heel geslaagde avond.

 

Het laatste nieuws

Intimiteit en seksualiteit

Intimiteit en seksualiteit Met of zonder dementie: elkaar aanraken en liefhebben blijven belangrijk. Door dementie kan de relatie met je partner veranderen. De manier waarop je intiem bent met elkaar, kan ook veranderen. Het is soms even zoeken naar een nieuwe manier....

Lees meer

Zorgen voor iemand met dementie terwijl je werkt

Zorgen voor iemand met dementie terwijl je werkt Als je zorgt voor iemand met dementie én een baan of eigen bedrijf hebt, is dat soms lastig. Hoe combineer je mantelzorg en werk? Het belangrijkste is om hier al vroeg over te praten. Juist als het nog wel lukt. Bekijk...

Lees meer

Alles over dementie

Onderstaand hebben we onze artikelen onderverdeeld in verschillende categorieën die voor jou of je naaste relevant kunnen zijn.
Mocht je vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Algemene informatie

Kvk nummer: 61812277
NL15 RABO 0300 6088 96
RSIN-nummer: 854499192

Onze sponsoren

Andreaskerk Hilvarenbeek