Selecteer een pagina

 

Op 29 maart j.l. heeft de Gilde Sint Joris, samen met stichting De Vergeten Tuin een thema avond georganiseerd rondom dementie.
De opkomst was overweldigend, zo’n 160 mensen waren aanwezig. Wat als bijzonder positief werd ervaren. Het onderwerp leeft in onze gemeente.

Na een welkom, werd de documentaire van Dr. Kees getoond, wat als heel indrukwekkend werd ervaren. In de pauze was iedereen dan ook volop in gesprek over de documentaire.

Na de pauze was een een forum aanwezig voor vragen en opmerkingen waar interessante vragen en opmerkingen gesteld werden.

Wij kijken samen met Gilde Sint Joris terug op een heel geslaagde avond.

 

Het laatste nieuws

Als je niet meer beter wordt

Als je niet meer beter wordt Ieder jaar krijgen ongeveer 100.000 Nederlanders te horen dat zij niet meer beter worden en binnen een afzienbare tijd komen te overlijden. Op dat moment breekt een verwarrende en emotionele periode aan. Dit dossier is bedoeld om mensen te...

Lees meer

Mantelzorger voor je partner, hoe houd je je relatie leuk?

Mantelzorger voor je partner, hoe houd je je relatie leuk? Als je mantelzorger bent, is de impact op je leven groot, zéker als degene voor wie je zorgt je partner is. Hoe voorkom je dat je als geliefde puur ‘de verzorger’ wordt? Je leven op z’n kop. Ginette Klein...

Lees meer

Alles over dementie

Onderstaand hebben we onze artikelen onderverdeeld in verschillende categorieën die voor jou of je naaste relevant kunnen zijn.
Mocht je vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Algemene informatie

Kvk nummer: 61812277
NL15 RABO 0300 6088 96
RSIN-nummer: 854499192

Onze sponsoren

Andreaskerk Hilvarenbeek