Selecteer een pagina

Het is een persoonlijk boek voor degene die het invult.  Er kunnen foto’s in geplakt worden, vragen over het  verleden, heden en toekomst  ingevuld worden.  Er staan herkenbare plaatjes in. Ook is er ruimte voor een eigen invulling.

Het kan een houvast zijn als het geheugen minder wordt. Gespreksstof opleveren met bv een zorgmedewerker en uiteindelijk een dierbare herinnering worden voor familieleden, zodat de verhalen nooit verloren gaan.

Te bestellen via nivo-care.nl de prijs is 22.95 maar, van elk verkocht boek gaat er een donatie naar Alzheimer Nederland omdat ik hier dagelijks in mijn werkzaamheden mee te maken heb.

Groeten

Helga

Het laatste nieuws

Pijn bij dementie

Pijn bij dementie Door de dementie kan je naaste zelf moeilijk pijn aangeven. We geven je de signalen waarop je kunt letten. Pijn herkennen bij je naaste met dementie kan lastig zijn. Door de dementie kan je naaste pijn moeilijker zelf aangeven. Pijn heeft invloed op...

Lees meer

Functies van je hersenen

Functies van je hersenen Zonder dat je erbij nadenkt, zijn je hersenen belangrijk bij alles wat je doet. Van bewegen tot praten en van onthouden tot slapen. Dag in dag uit, dag en nacht. Wat je hersenen allemaal ongemerkt voor je regelen, lees je op deze pagina. ...

Lees meer

Alles over dementie

Onderstaand hebben we onze artikelen onderverdeeld in verschillende categorieën die voor jou of je naaste relevant kunnen zijn.
Mocht je vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Algemene informatie

Kvk nummer: 61812277
NL15 RABO 0300 6088 96
RSIN-nummer: 854499192

Onze sponsoren

Andreaskerk Hilvarenbeek