Selecteer een pagina

WELVERDIEND!

Op vrijdag 21 april trakteerde stichting De Vergeten Tuin mensen met dementie en hun mantelzorgers op een HIGH TEA!

De 16 gasten zorgden voor de gezelligheid en de sfeer, de bestuursleden maakten (en kochten) zoete en hartige lekkernijen en het Biks-duo zorgde voor de muzikale omlijsting. Zo had en nam iedereen een rol zodat we op welgeslaagde middag terug kunnen kijken.

Stichting Vergeten Tuin draagt met de maandelijkse bijeenkomsten én door dit soort initiatieven bij aan een Dementie Vriendelijk Hilvarenbeek door mensen met dementie mee te laten doen en mantelzorgers te ondersteunen en te bedanken voor hun zorg aan hun naaste(n).Want wat mantelzorgers doen is niet vanzelfsprekend, het is bijzonder en verdient waardering.

 

Deze middag werd mede mogelijk gemaakt door Rabo Clubsupport

Het laatste nieuws

Als je niet meer beter wordt

Als je niet meer beter wordt Ieder jaar krijgen ongeveer 100.000 Nederlanders te horen dat zij niet meer beter worden en binnen een afzienbare tijd komen te overlijden. Op dat moment breekt een verwarrende en emotionele periode aan. Dit dossier is bedoeld om mensen te...

Lees meer

Mantelzorger voor je partner, hoe houd je je relatie leuk?

Mantelzorger voor je partner, hoe houd je je relatie leuk? Als je mantelzorger bent, is de impact op je leven groot, zéker als degene voor wie je zorgt je partner is. Hoe voorkom je dat je als geliefde puur ‘de verzorger’ wordt? Je leven op z’n kop. Ginette Klein...

Lees meer

Alles over dementie

Onderstaand hebben we onze artikelen onderverdeeld in verschillende categorieën die voor jou of je naaste relevant kunnen zijn.
Mocht je vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Algemene informatie

Kvk nummer: 61812277
NL15 RABO 0300 6088 96
RSIN-nummer: 854499192

Onze sponsoren

Andreaskerk Hilvarenbeek