Selecteer een pagina

Beste mensen,

In vervolg op onze e-mail van 1 mei jl. moeten wij u tot onze spijt berichten dat er zeker tot september aanstaande geen fysiek Alzheimer Café zal zijn. Inmiddels hebben de gespreksleiders van ons Alzheimer Café Tilburg (Phil Mutsaers, Heidi van Tuel en Vera Snels) een tweede dig

itaal Café opgenomen. Daarin komt het onderwerp dat wij voor 10 maart hadden gepland aan de orde, ‘Ik heb Alzheimer en wil mijn verhaal vertellen, samen met mijn man’. Te gast zijn de heer en mevrouw Willart. Het filmpje is te zien op YouTube; klik op de link om de video te bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=QrMY3NN4Krs

Het eerste digitaal café, met als thema ‘Omgaan met dementie in Coronatijd’,  is nog terug te kijken op: https://www.youtube.com/watch?v=RI6TnFQI_lk&t=8s.

Genoemde drie gespreksleiders zijn in deze nare Coronatijd beschikbaar als belmaatjes. Heeft men behoefte aan contact of een luisterend oor dan kan men bellen met Phil Mutsaers op 06-51880072, Heidi van Tuel op 06-832988637 en Vera Snels op 06-51186698.

Of we in september al een fysiek Café kunnen organiseren en zo ja op welke wijze, kunnen we nog niet zeggen. De Cafés in de maand september staan al vele jaren in het teken van Wereld Alzheimer Dag, de internationale WAD is 21 september. Het landelijk thema is dit jaar ‘jong en oud’. Zodra er ontwikkelingen zijn, zullen wij u hierover informeren.

 

Tot slot wijzen wij u op de site www.dementie.nl het platform van Alzheimer Nederland, waar u tips, adviezen en antwoorden op veel gestelde vragen over dementie, corona en gezondheid vindt, en op de Alzheimer Telefoon 0800 – 5088.

 

Volg ons intussen via onze Website en op Facebook en lees onze digitale Nieuwsbrief die een dezer dagen in de mailbox van de geabonneerden verschijnt.

Het laatste nieuws

Pijn bij dementie

Pijn bij dementie Door de dementie kan je naaste zelf moeilijk pijn aangeven. We geven je de signalen waarop je kunt letten. Pijn herkennen bij je naaste met dementie kan lastig zijn. Door de dementie kan je naaste pijn moeilijker zelf aangeven. Pijn heeft invloed op...

Lees meer

Functies van je hersenen

Functies van je hersenen Zonder dat je erbij nadenkt, zijn je hersenen belangrijk bij alles wat je doet. Van bewegen tot praten en van onthouden tot slapen. Dag in dag uit, dag en nacht. Wat je hersenen allemaal ongemerkt voor je regelen, lees je op deze pagina. ...

Lees meer

Alles over dementie

Onderstaand hebben we onze artikelen onderverdeeld in verschillende categorieën die voor jou of je naaste relevant kunnen zijn.
Mocht je vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Algemene informatie

Kvk nummer: 61812277
NL15 RABO 0300 6088 96
RSIN-nummer: 854499192

Onze sponsoren

Andreaskerk Hilvarenbeek