Selecteer een pagina

Sponsoring voor donaties met de Rabo Clubsupport.
Samen bereik je meer dan alleen. Met sponsoring en donaties versterkt Rabobank Hart van Brabant de lokale samenleving. Verenigingen en stichtingen zijn een onmisbaar onderdeel van het Hart van Brabant. Zij verbinden de samenleving, zorgen voor sociale netwerken en benutten talenten. Van jong en van oud. Zij maken buurten, dorpen en steden sterker.
De Rabobank draagt verenigingen en stichtingen een warm hart toe. Lokale initiatieven ondersteunen we op verschillende manieren. Afhankelijk van de onderliggende vraag bieden we mogelijkheden via Rabo ClubSupport, Rabobank Verenigingsondersteuning en het Fonds Coöperatief dividend.

U kunt uw stem uitbrengen van 4 tot en met 26 september 2023. U ontvangt als lid van de Rabobank een mail hierover.
Rabobank Hart van Brabant neemt geen incidentele of reguliere sponsoraanvragen in behandeling. Wij benaderen zelf verenigingen en stichtingen die voor gerichte sponsoring in aanmerking komen.
Bent u lid van de Rabobank steun dan ons project om mensen met dementie en hun mantelzorgers een ontspannen middag te kunnen geven.

Wij organiseren van uw bijdrage een kookworkshop voor mensen met dementie en hun partner of kind of kleinkind. Onder begeleiding een maaltijd bereiden om er daarna gezamenlijk van te gaan genieten.

Wie zijn wij en waar staan we voor:
Doelstellingen van De Vergeten Tuin.
De Vergeten Tuin is opgericht in 2014. Zij organiseert jaarlijks 8 informatieve bijeenkomsten met thema’s rondom dementiezorg. Deze thema’s worden door ervaringsdeskundigen of professionals toegelicht. De informatieavonden zijn voor mensen met dementie, hun mantelzorgers en iedereen die geïnteresseerd is.

De bijeenkomsten zijn elke laatste dinsdag van de maand, in
Het Open Huis, Vrijthof 21 Hilvarenbeek
De Vergeten Tuin werkt mee aan een dementie vriendelijk Hilvarenbeek

Interesse om deze avonden te bezoeken? Stuur een mail naar:
devergetentuin@gmail.com
U ontvangt dan vooraf een mailbericht over de komende bijeenkomst.
Ook in de Hilverbode wordt de avond aangekondigd.

Wilt u actuele informatie over dementie kijk dan op:
www.devergetentuinhilvarenbeek.nl
Of op facebook.

Het laatste nieuws

Als je niet meer beter wordt

Als je niet meer beter wordt Ieder jaar krijgen ongeveer 100.000 Nederlanders te horen dat zij niet meer beter worden en binnen een afzienbare tijd komen te overlijden. Op dat moment breekt een verwarrende en emotionele periode aan. Dit dossier is bedoeld om mensen te...

Lees meer

Mantelzorger voor je partner, hoe houd je je relatie leuk?

Mantelzorger voor je partner, hoe houd je je relatie leuk? Als je mantelzorger bent, is de impact op je leven groot, zéker als degene voor wie je zorgt je partner is. Hoe voorkom je dat je als geliefde puur ‘de verzorger’ wordt? Je leven op z’n kop. Ginette Klein...

Lees meer

Alles over dementie

Onderstaand hebben we onze artikelen onderverdeeld in verschillende categorieën die voor jou of je naaste relevant kunnen zijn.
Mocht je vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Algemene informatie

Kvk nummer: 61812277
NL15 RABO 0300 6088 96
RSIN-nummer: 854499192

Onze sponsoren

Andreaskerk Hilvarenbeek