Selecteer een pagina

Thema-avond De Vergeten Tuin

Dinsdag 20 december van 19.00-20.30 uur organiseert De Vergeten Tuin een thema-avond in het Open Huis, Vrijthof 21 in Hilvarenbeek. Het gesprekonderwerp is: met aandacht voor (elkaars) ervaringen over de zorg voor iemand met dementie.

 

Dit thema is geprogrammeerd omdat blijkt dat mensen graag ervaringen van anderen horen en of behoefte hebben aan praktische tips en informatie van mensen die hun situatie begrijpen. Het biedt steun, (h)erkenning, begrip, het minder alleen voelen en/of een luisterend oor voor (mantel)zorgers onder elkaar.

Tijdens deze bijeenkomst worden in kleine gespreksgroepen persoonlijke ervaringen uitgewisseld. Zo worden verhalen gedeeld die voor anderen tot steun kunnen zijn of hulp bieden.

 

Tevens  zijn ook aanwezig Marjolein Lammers, mantelzorgconsulent van gemeente Hilvarenbeek en Marie-Jeanne Zuidervaart, dorpsondersteuner van ContourdeTwern. Zij kunnen vragen beantwoorden en of suggesties doen die van toepassing kunnen zijn.

 

Doet u mee? Want uw ervaring is (voor een ander) van grote waarde!

Stichting De Vergeten Tuin nodigt u van harte uit deze thema-avond bij te wonen.

De entree bedraagt €2,50

Koffie en thee is gratis

Het laatste nieuws

Als je niet meer beter wordt

Als je niet meer beter wordt Ieder jaar krijgen ongeveer 100.000 Nederlanders te horen dat zij niet meer beter worden en binnen een afzienbare tijd komen te overlijden. Op dat moment breekt een verwarrende en emotionele periode aan. Dit dossier is bedoeld om mensen te...

Lees meer

Mantelzorger voor je partner, hoe houd je je relatie leuk?

Mantelzorger voor je partner, hoe houd je je relatie leuk? Als je mantelzorger bent, is de impact op je leven groot, zéker als degene voor wie je zorgt je partner is. Hoe voorkom je dat je als geliefde puur ‘de verzorger’ wordt? Je leven op z’n kop. Ginette Klein...

Lees meer

Alles over dementie

Onderstaand hebben we onze artikelen onderverdeeld in verschillende categorieën die voor jou of je naaste relevant kunnen zijn.
Mocht je vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Algemene informatie

Kvk nummer: 61812277
NL15 RABO 0300 6088 96
RSIN-nummer: 854499192

Onze sponsoren

Andreaskerk Hilvarenbeek