Selecteer een pagina

Opname digitale Alzheimer café

6 oktober 2020

Beste mensen,

 

In ons bericht van 14 september spraken wij de hoop uit dat wij op dinsdagavond 13 oktober de herstart zouden beleven van het fysieke Alzheimer Café Tilburg. Maar helaas maakt het oplopende aantal besmettingen met het coronavirus het niet verantwoord om met onze kwetsbare doelgroep bij elkaar te komen. Het bestuur van Alzheimer-Nederland, afdeling Midden-Brabant heeft daarom besloten in het laatste kwartaal van 2020 de Alzheimer Cafés NIET door te laten gaan. Wij betreuren dit ten zeerste, maar staan uiteraard volledig achter dit besluit.

 

Nadat er in Tilburg viermaal een digitaal Alzheimer Café is opgenomen en verspreid, werd op maandag 21 september, Wereld Alzheimer Dag, door de dementieconsulenten Tilburg samen met de Bibliotheek Midden-Brabant een informatieve avond georganiseerd over het levenstestament. Gastspreker was notaris Antoine van Grinsven. Ook deze bijeenkomst werd opgenomen en is te zien en te horen op Youtube:  https://www.youtube.com/watch?v=z9VyuPNKzRk&t

De coördinatoren en kroegbazen van de vier Cafés blijven zoeken naar mogelijkheden om in contact te blijven met mensen met dementie en hun mantelzorgers. Voor informatie verwijzen wij u naar onze website.

Met een hartelijke groet,

Carla Janssens, vrijwilliger PR en communicatie

Tel.nr. 013-4553060